Hakmido

Firmamız 2009 yılında “Midyeci Hakan” olarak piyasaya giriş yapmıştır.

Ürünlerimiz Türkiye’nin kriterlerine uygun nadir bölgelerinden, kendi teknelerimizle ve özel dalgıçlarımızla üretime uygun olan midyeleri çıkartıp, 0 dereceli frigolu araçlarla sevkiyatı yapılmaktadır.

Denizin Lezzetli Dünyasına , Ustaca Bir Dokunuş

Bütün ürünlerimiz günlük üretim olup (+4 °C) frigofrik araçlarla sevkiyat yapılmakta ve ürünlerimizin soğuk zincirini kırmadan gıda mühendislerimizin kontrolünde tüketiciye sunulmaktadır.

Ürünlerimizi üretim tarihi itibari ile (+4 °C) 7 gün muhafaza edebilirsiniz.

Midyeci Hakan Olarak amacımız hijyenik ortamda Türk gıda kodeksine ve Standartlara uygun , müşteri istek ve beklentlerini doğrultusunda hizmet sunmak, hizmet kalitemizi sürekli geliştirerek müşteri memnuniyetini ve pazar payını arttırmak.

İlkelerimiz;

>> Türk Gıda Kodeksi Standartlarına uygun hizmet sunarız;

>> Temiz ve hijyenik koşullarda üretim gerçeklerştiririz.;

>> Hızlı ve zamanında servis anlayışını benimseriz.

Hakmido İrtibat Yetkilisi